Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6. | +36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu

Párkapcsolati tanácsadás: Vajon beválik?

Úgy érzi, hogy a párjával már jó ideje nem találják meg a közös hangot? A szerelem helyét átvették a mindennapos problémák? Azok a tulajdonságok, amiket egykoron megszeretett szíve választottjában már inkább ellenérzéseket váltanak ki? 

Az imént felsorolt problémák többnyire a legtipikusabb élethelyzetek, amelyeket át kell napjainkba vészelnie egy párkapcsolatnak. Egy pszichológus segítségével a párkapcsolati tanácsadás során azonban van esély kulturált körülmények között megbeszélni mindent. A párkapcsolati tanácsadás közben lehetőség nyílik a gyökerekig leásni, hogy feltárjuk a mélyben húzódó ellentéteket legyen szó szexuális problémákról vagy éppen a gyermekvállalás utáni elhidegülésről. Ebből kifolyólag, akik párkapcsolati tanácsadásra jelentkeznek egyaránt nyitottak arra, hogy megbeszéljék, illetve tegyenek a közös jövőjükért. Mindennek a kommunikációjában nyújt a szakképzett segítséget a pszichológus

Ha ön is úgy tapasztalja, hogy párkapcsolata megérdemel még egy esélyt, akkor bátran keressen feltüntetett elérhetőségeimen!