Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6. | +36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu

Egyre tornyosuló problémák? Van megoldás!

Az életben számtalan problémánk merülhet fel, amelyek megnehezíthetik az előre haladást. Ezek a gondok nagyon sokfélék lehetnek, az élet minden területén felbukkanhatnak. Kisebb-nagyobb nehézségek adódhatnak a munkahelyen, magánéleti problémák terelhetik el a figyelmet a hétköznapi rutin elvégzésétől vagy éppen tanulási problémák köthetik le a figyelmünket. 

Ezeket a felmerülő problémákat nem mindenki képes egymaga áthidalni, sokszor nem is lehet egyedül megoldást találni bizonyos dolgokra. Nehéz tisztán látni, könnyű elveszni a gondolatokban. Van úgy, hogy szükség van egy külső, objektív szemlélőre is, aki segít feltárni az okokat, rávilágít a lényegre és megmutatja, merre is induljunk ahhoz, hogy képesek legyünk sikeresen áthidalni a buktatókat. 

Ha úgy érzi, összecsapnak a feje felett a hullámok, ha már egyre kevésbé képes megküzdeni egymaga a magánéleti, munkahelyi vagy éppen a tanulási problémákkal, akkor ne habozzon tovább, kérje képzett terapeuta segítségét! Ha Budapesten pszichológust keres, rendelőm ajtaja Ön előtt is nyitva áll!